Välkommen till vårt golvföretag i Avesta

Välkommen till vårt golvföretag i Avesta

Vår golvfirma har valt att jobba mot privatpersoner och företag som är i behov av att förnya gamla och slitna golv i området Avesta med omnejd. Vi erbjuder alltid gratis offert och platsbesök - helt utan köpkrav!

Oavsett vilken typ av golv du ute efter är det väldigt viktigt att grunden är stadig och stabil, detta för att minimera risken för att det skall uppstå något bekymmer med golvet i framtiden.

Vi är golvföretaget som tar ansvar över varje golvprojekt vi utför, inspirerar våra kunder med vår kunskap och erfarenhet samt ser vi golvläggare till att kunden känner sig trygg genom hela renoveringsprocessen!

Hur fungerar det att anlita Elias K Golv?
Det är en otroligt enkel och smidig process, du kontaktar oss via kontaktformuläret här på hemsidan och bokar in ett kostnadsfritt platsbesök. Känner du att vi är rätt golvföretag i Avesta för dig, så skriver vi ett skriftligt avtal och därefter bokar vi in tid för att utföra golvarbetet.

Vi jobbar bara med nöjda kunder - trygghet för kund betyder allt!
Kontakta oss.


Tjänster på Golvläggare Avesta

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som står till tjänst med olika typer av golvtjänster. När du bokar in ett platsbesök med oss, har vi möjlighet att tillsammans diskutera era behov och du kan därefter få en korrekt offert. 
Vi har givetvis inga köpkrav vid ett platsbesök!

Eller ring oss på 0702024590

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Boka ett gratis platsbesök

Här hittar du oss på webben