Ta kontakt med oss golvexperter på Elias K Golv

Ta kontakt med oss golvexperter på Elias K Golv

Vi är ett lokalt golvföretag som använder oss utav kvalitativa golvprodukter, när vi utför våra golvtjänster.

Dags att lägga in nya golv, slipa av de gamla eller lägga in våtrumsmatta i våtrum av engagerade golvläggare i Avesta? Klart att du ska vistas i hem- eller kontorsmiljö med stilfulla och lättstädade golv. 

Vid golvslipning av dina gamla trägolv, lägger vi på en ytbehandling efter dina önskemål. Vi har kunskap och erfarenhet inom lack som är slitstarkt och kräver minimalt med underhåll, olja, gör infärgningar samt kan du välja hårdvaxolja som även går att appliceras på ett oslipat golv lika väl som ett slipat golv. 

Vår styrka är att vi alltid är mån om att uppfylla det som efterfrågas av golvarbeten i Avesta och utför endast arbeten med skicklighet och engagemang för att skapa kundnöjdhet. Med andra ord vill vi golvläggare att slutresultatet blir det ni har drömt om och betalat för.

Fyll i kontaktformuläret nedan, så återkopplar vi med snabb service!

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som står till tjänst med olika typer av golvtjänster. När du bokar in ett platsbesök med oss, har vi möjlighet att tillsammans diskutera era behov och du kan därefter få en korrekt offert. 
Vi har givetvis inga köpkrav vid ett platsbesök!

Eller ring oss på 0702024590