Våtrum

Våtrum

Välkommen till din lokala specialist på våtrum! Vi utför arbeten åt privatpersoner, företag och BRF: er i Dalarnas län. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris. Oavsett om du behöver hjälp med att lägga våtrumsmatta i ditt badrum eller något helt annat inom våtrum så hjälper vi dig. Behöver du hjälp med något annat? Vi utför även andra tjänster såsom golvslipning, mattläggning och golvläggning i Avesta och närliggande områden. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi ser till att du får ett våtrum att förlita dig på långt in i framtiden

Att utföra våtrumsarbeten ställer höga krav på säkerhet och noggrannhet. Våra rutinerade hantverkare har lång erfarenhet av våtrumsarbeten och har koll på de bäst lämpade lösningarna för att du ska få ett fräscht och välfungerande badrum, som du kan förlita dig på långt in i framtiden. Vi arbetar oavkortat med produkter av högsta kvalitet för bästa tänkbara resultat.
 
När du väljer oss får du:

  • Skickliga och erfarna hantverkare 
  • Ett fackmannamässigt utfört arbete 
  • God service 
  • Ett konkurrenskraftigt pris utan dolda kostnader
  • Rätt till ROT-avdrag

 
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation!


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som står till tjänst med olika typer av golvtjänster. När du bokar in ett platsbesök med oss, har vi möjlighet att tillsammans diskutera era behov och du kan därefter få en korrekt offert. 
Vi har givetvis inga köpkrav vid ett platsbesök!