Golvslipning

Golvslipning

Har du bestämt dig för att rusta upp ditt golv med golvslipning? Grattis till ett bra val! En golvslipning är ett prisvärt sätt att ge din fastighet ett rejält lyft! Golvets ursprungliga lyster återskapas, kvaliteten bevaras och ditt golv får en ökad livslängd då det nya ytskiktet ger golvet skydd. Genom att satsa på golvslipning istället för att byta ut golvet gör du dessutom ett miljövänligt val. 

Vi utför golvslipning som ger nytt liv till ditt golv

Vi är din lokala golvläggare i Avesta som hjälper privatpersoner och företag med professionell golvslipning av såväl trägolv som parkettgolv i Dalarnas län. Våra skickliga medarbetare har lång erfarenhet av golvslipning och har fått många fina omdömen som vi är mycket stolta över. Vi slipar, restaurerar och behandlar ditt golv efter dina önskemål och golvets förutsättningar. Golvslipningen utförs med moderna och effektiva golvslipningsmaskiner för att minimera damm i fastigheten i samband med arbetet. För att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete gör vi alltid en slutbesiktning av golvslipningen tillsammans med dig. 

Utnyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar oss har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden. Läs mer här.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, offertförfrågan eller bokning! 


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som står till tjänst med olika typer av golvtjänster. När du bokar in ett platsbesök med oss, har vi möjlighet att tillsammans diskutera era behov och du kan därefter få en korrekt offert. 
Vi har givetvis inga köpkrav vid ett platsbesök!