Golvslipning

Golvslipning

Har du bestämt dig för att rusta upp ditt golv med golvslipning i Avesta? Grattis till ett bra val! En golvslipning är ett prisvärt sätt att ge din fastighet ett rejält lyft! Golvets ursprungliga lyster återskapas, kvaliteten bevaras och ditt golv får en ökad livslängd då det nya ytskiktet ger golvet skydd. Genom att satsa på golvslipning istället för att byta ut golvet gör du dessutom ett miljövänligt val.
 

Vi utför golvslipning i Avesta som ger nytt liv till ditt golv 

Vi är din lokala golvläggare i Avesta som hjälper privatpersoner och företag med professionell golvslipning av såväl trägolv som parkettgolv i Dalarnas län. Våra skickliga medarbetare i Avesta har lång erfarenhet av golvslipning och har fått många fina omdömen som vi är mycket stolta över. Vi slipar, restaurerar och behandlar ditt golv efter dina önskemål och golvets förutsättningar. Golvslipningen utförs med moderna och effektiva golvslipningsmaskiner för att minimera damm i fastigheten i samband med arbetet. För att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete gör vi alltid en slutbesiktning av golvslipningen tillsammans med dig.
 
Tveka inte att kontakta oss golvläggare i Avesta inför din golvslipning för att få mer information eller en färdig offert!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss inför ditt golvbyte

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som utför en rad olika typer av golvtjänster.
Vi kommer gärna ut till dig och ser över dina behov, helt utan köpkrav. Låter det som en bra deal? Kontakta i så fall oss, så återkommer vi inom kort!
Eller ring oss på 072-7112266