Golvläggning

Golvläggning

Funderar du på att byta golv? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala expert på golvläggning i Dalarnas län. Vi hjälper privatpersoner och företag med stora som små arbeten och är alltid redo att ta oss an nya projekt! När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete enligt branschens alla regler till ett konkurrenskraftigt pris.

Golvläggning enligt dina önskemål

Oavsett om du redan har en färdig bild av slutresultatet eller om du vill ha inspiration finns vi till hands för att bolla idéer och ge tips och råd inför din golvläggning. Våra professionella golvläggare i Avesta har lång erfarenhet inom golvläggning och vet vad som krävs för att överträffa dina förväntningar. Vi arbetar enbart med produkter av högsta kvalitet för att du ska få ett snyggt golv att förlita dig på långt in i framtiden. Med utgångspunkt i dina önskemål ser vi till att du har ditt nya golv på plats så snart som möjligt – för att du ska kunna nyttja dina ytor och återgå till din vardag snarast!

Sänk kostnaden för din golvläggning med ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Kontakta oss redan idag för mer information, offertförfrågan eller bokning!


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som står till tjänst med olika typer av golvtjänster. När du bokar in ett platsbesök med oss, har vi möjlighet att tillsammans diskutera era behov och du kan därefter få en korrekt offert. 
Vi har givetvis inga köpkrav vid ett platsbesök!