Golvläggning

Golvläggning

Funderar du på att byta golv? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala expert på golvläggning i Avesta. Vi hjälper privatpersoner och företag med stora som små arbeten och är alltid redo att ta oss an nya projekt! När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete enligt branschens alla regler till ett konkurrenskraftigt pris.

Golvläggning i Avesta enligt dina önskemål

Oavsett om du redan har en färdig bild av slutresultatet eller om du vill ha inspiration finns vi till hands för att bolla idéer och ge tips och råd inför din golvläggning. Våra professionella golvläggare i Avesta har lång erfarenhet inom golvläggning och vet vad som krävs för att överträffa dina förväntningar. Vi arbetar enbart med produkter av högsta kvalitet för att du ska få ett snyggt golv att förlita dig på långt in i framtiden. Med utgångspunkt i dina önskemål ser vi till att du har ditt nya golv på plats så snart som möjligt – för att du ska kunna nyttja dina ytor och återgå till din vardag snarast!

Sänk kostnaden för din golvläggning med ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Kontakta oss redan idag för mer information, offertförfrågan eller bokning!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss inför ditt golvbyte

Elias K Golv AB är ett lokalt golvföretag i Avesta kommun som utför en rad olika typer av golvtjänster.
Vi kommer gärna ut till dig och ser över dina behov, helt utan köpkrav. Låter det som en bra deal? Kontakta i så fall oss, så återkommer vi inom kort!
Eller ring oss på 072-7112266